Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Nissan TOWNSTAR VAN nettó 7 305 299 Ft-tól

Nissan Townstar Van

Fedezze fel a magabiztos teljesítményt és a lenyűgöző gazdaságosságot! A vadonatúj Nissan Townstar elektromos hajtásláncának köszönhetően zéró károsanyag-kibocsátással vezethet, míg hatékony, Euro 6D szabványnak megfelelő benzinmotorja ECO technológiájú üzemmóddal felszerelt, az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érdekében.


Mint egy tökéletesen szabott egyenruha, a vadonatúj Nissan Townstar lehetővé teszi, hogy még a legapróbb részleteket is személyre szabhassa: az oldalsó ajtók kialakításától a műszeregységig.

Növelje imázsát, csökkentse költségeit
A vadonatúj elektromos Nissan Townstar nagyszerűen használható üzleti célokra is. Lenyűgöző, akár 286 km-es¹ kombinált hatótávolsága a leghosszabb napokat is kibírja, míg a nulla károsanyag-kibocsátású² hajtáslánc a város minden területén magabiztossá teszi Önt.


Az elektromotorral és akkumulátorral hajtott elektromos járművek tiszták, csendesek, és üzemeltetésük, karbantartása lényegesen olcsóbb, mint a belső égésű motoroké. Tehát, ha elektromos járművet vezet, drasztikusan csökkentheti költségeit, miközben fenntartható hírnevet építhet vállalkozásának.

Az Ön tere, az Ön módszere
A vadonatúj Nissan Townstar-t úgy terveztük, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek: egy kompakt VAN, amely kényelmet, sokoldalúságot és rakodókapacitást kínál. Optimális méretének köszönhetően a városi utcákon a forgalom zavarása nélkül navigálhat, a 360 fokos parkolókamera segítségével a komplex városi parkolás könnyed műveletté válik. A két oldali nagyméretű tolóajtóknak köszönhetően könnyedén kirakodhat mindkét oldalról.


Akár dobozokat, raklapokat, bútorokat vagy bármilyen más típusú rakományt rakod, biztosan lenyűgözi majd a rakodási terület rugalmassága, a több hevederes pontoknak köszönhetően, amelyekkel a rakományt biztonságosan rögzítheti. A vadonatúj Nissan Townstar be- és kirakodása nem is lehetne egyszerűbb, hiszen elég széles ahhoz, hogy akár két Euro-raklap is könnyedén elférhessen benne.

Fedezze fel, mi az új standard
A vadonatúj Nissan Townstar új mércét állított fel a furgonok osztályában, olyan biztonsági rendszerekkel, csatlakoztathatósággal és támogató funkciókkal, amelyek általában csak személyautóinkban érhetőek el, így növelve a vezetési élményt.


Parkoljon magabiztosan. Az Intelligens 360°-os parkolókamera¹ segítségével a kis helyen való manőverezés gyerekjátéknak tűnik. A 360°-os kilátás a járművére, valamint az elülső, a járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre való fókuszálással még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak lesznek.

Navigáció és vezetés
Tervezze meg útvonalát a NissanConnect Services alkalmazás² navigációjával, és szinkronizálja azt Nissan Townstarjával, mielőtt elindulna. Keresse meg a legközelebbi töltőállomást, tervezze meg útvonalát egyszerűen a Google keresővel, és utazzon okosabban az Élő forgalmi adatoknak köszönhetően³.

Külső dizájn

Belső dizájn

Tulajdonságok

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Nissan Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
Szerviz
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk