Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Nissan INTERSTAR nettó 11 900 000 Ft-tól

Nissan INTERSTAR

Minden vállalkozásnak megvannak a maga sajátos követelményei. Ennek érdekében az Interstar a tengelytáv, a hasznos teherbírás és a karosszériaméret alapján széles választékában kapható, hogy tökéletesen passzoljon az Ön igényeihez. Az új Nissan Interstar hajtáslánca többféle teljesítménnyel, 135 és 150 LE elérhető, elsőkerék meghajtással választható - az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentésére szolgáló legújabb technológiáinkkal együtt, beleértve a Start/Stop technológiát is.


Iroda az utakon
A nagyméretű és sokoldalú rakodótér mellett az új Nissan Interstar tágas és praktikus utasteret is kínál, amely útközben irodaként is funkcionál. Így bárhol is jár, mindig kellő figyelmet szentelhet vállalkozása minden részletére. A rakodástól a vezetésen át az új Nissan Interstar kialakítása segít abban, hogy Ön és vállalkozása zökkenőmentesen működhessen. Az intelligens tárolók és támogatórendszereknek köszönhetően Ön vezetés közben is nyugodt és fókuszált maradhat. A kompakt felépítés lehetővé teszi a gyors be- és kirakodást bármilyen munka során.

PRAKTIKUS HELYKIHASZNÁLÁS
A szélesre nyitható ajtók, a variálható válaszfal kialakítások mind kellő rugalmasságot ad, hogy saját igényeihez alakítsa az új Nissan Interstart. 270°-ban nyíló hátsó ajtók állnak rendelkezésre (opcióként), amelyek könnyen kinyithatóak, hogy a be- és kirakodás gyerekjáték legyen.


Könnyen kezelhető. Egy rendezett fülkében biztonságosabb és könnyebb az élet, semmi sem gurul a lábad körül, nincs több elvesztegetett idő a tárgyak keresésére. Ezért az új Nissan Interstar számos okos tárolóhelyet kínál, mint például az első ülés középső részén található, forgatható tálcával és felnyitható asztallal ellátott mobil asztal.

Az Ön segítő szempárja
Közúton vagy a helyszínen a jó láthatóság elengedhetetlen. Az új Nissan Interstar még egy lépéssel tovább megy, olyan asszisztencia- és biztonsági technológiákkal, amelyek megmutatják, mi van körülötted, figyelmeztetnek a veszélyekre, és még abban is segítenek, hogy elkerüld őket.


Közúton vagy a helyszínen a jó látási viszonyok elengedhetetlenek. Az új Nissan Interstar még egy lépéssel előrébb megy, olyan vezetés- és biztonsági technológiákkal, amelyek megmutatják, mi van Ön körül, figyelmeztetik a veszélyekre, sőt, segítenek elkerülni azokat.

Tolatókamera és képernyő
A kamera a jármű hátsó részéhez van építve, és a képeket a visszapillantó tükörbe épített LCD-monitoron jeleníti meg.

Külső dizájn

Belső dizájn

Tulajdonságok

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Letölthető dokumentumok

Árlista

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Nissan Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
Szerviz
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk