Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Nissan LEAF 11 895 000 Ft-tól

Nissan Leaf

Még soha nem volt jobb alkalom arra, hogy a legjobban kihasználhassa a 100%-ban elektromos motor azonnali reakcióját. A 60 perc körüli töltési idővel és az akár 385 km¹ hatótávolsággal az új LEAF tovább növeli a megtehető kilométerek számát és az akkumulátor teljesítményét.


Élesítse érzékeit
A Nissan LEAF-et a legújabb intelligens vezetési technológiával szereltük fel, ilyen például az e-Pedal Step és a ProPILOT Asszisztens³. A tisztán elektromos Nissan LEAF tökéletesen egyesít mindent, amiért a Nissan Intelligent Mobility-re oly büszkék vagyunk, és amely tökéletes és biztonságos vezetési élményt biztosít Önnek.

Életstílusához igazodva
Úgy tervezték, hogy az Ön életéhez igazodjon. Az első és hátsó USB-portoktól kezdve a tágas és sokoldalú rakodótérig a LEAF-ben minden ott van, ahol kell, és a mindennapi használathoz szükséges.


Legyen szó egy délutáni golfozásról vagy egy napról a strandon a családdal, a Nissan LEAF 435 cm2 -es, nagyszerű csomagtartója partnere lesz minden szabadidős tevékenységben. A kényelem és rugalmasság érdekében 60/40 arányban osztott hátsó üléseket és alacsony hátsó raktérpadlót is kínál a nehezebb csomagok számára.

Igényes kialakítás
Metszett, aerodinamikus vonalaival és ikonikus lebegő tetejével, V alakú hűtőrácsával a Nissan LEAF külsőleg is pontosan olyan modern, mint a technológia, amelyet mögötte felsorakoztattunk. Legyen bátor! Legyen kalandvágyó!

Külső dizájn

Belső dizájn

Tulajdonságok

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Nissan Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
Szerviz
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk