Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Nissan MICRA 7 265 000 Ft-tól

Nissan Micra

A Nissan Micra garantáltan felpörgeti a pulzusod prémium külsejével és belterével. A lebegő tetőnek és az izgalmas LED fényeknek köszönhetően, a Micrában a merész dizájn találkozik a praktikus városi autóval.


TECHNOLÓGIA
A MICRÁT megtöltöttük okos technológiával, hogy könnyebben kapcsolatban maradj a világgal és magabiztosan vezethess. Irányítsd Te a napod! Fedezd fel a Micrában elérhető vezetéstámogató technológiákat és kényelmi funkciókat, melyek még
magabiztosabbá és inspirálóbbá teszik a vezetést.

OKOS ÉS BIZTONSÁGOS
A Nissan Micrában is elérhető a Nissan Intelligent Mobility technológia, mely teljes tárházát jelenti azoknak a technológiai újításoknak, melyek bizonságosabbá és kényelmesebbé teszik a vezetést, miközben te magabiztosabb tudsz lenni minden vezetési szituációban.

A város maga a dzsungel. Autók tűnhetnek fel a holttérben, emberek, tárgyak bukkanhatnak fel a semmiből és azt sem könnyű mindig előre látni, hogy a kiválasztott parkolóhely elég nagy-e, hogy beálljunk. A Micra technológiája ebben is segít, hogy jobban tudd érzékelni a világot magad körül.


INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA
A Nissan Micra – kategóriájában egyedülálló Intelligens 360 fokos parkolókamera négy kamera segítségével gyerekjátékká teszi a parkolást és a manőverezést. Virtuális felülnézeti képet biztosít az autójáról és annak környezetéről, valamint választható osztott képernyős első, hátsó és járdaoldali közelnézetet, amelyek segítségével magabiztosan manőverezhet, és megóvhatja a keréktárcsáit is.

MOZGÓ TÁRGY ÉSZLELÉS
Akár egy bámészkodó gyalogos vagy egy elgurult bevásárlókocsi, a Nissan Micra 360 fokos intelligens parkolókamerája előre megjeleníti, ha valami mozog járműve közelében - elől, hátul vagy oldalt.

Külső dizájn

Belső dizájn

Tulajdonságok

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Nissan Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
Szerviz
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk